Accountant in Waddinxveen2023-03-24T11:39:42+01:00

Accountant Waddinxveen

Bent u op zoek naar een accountant in Waddinxveen? Ons administratiekantoor helpt u met het vinden van een geschikte professional voor uw boekhouding.

Of u nu startende ondernemer, ZZP’er of een doorgewinterde zelfstandige bent, onze diensten zorgen ervoor dat u op de enige juiste manier uw administratie bijhoudt.

Accountant Zoetermeer
Accountant Zoetermeer

Over onze accountants

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in boekhouding met 1 van de grootste netwerken aan accountant in Nederland. We zijn 15 jaar geleden begonnen met het tezamen brengen van ondernemers en professionele accountant en hebben zodoende veel ervaring opgedaan.

Starten van een onderneming of het draaien van een succesvolle onderneming vergt veel tijd. Hierdoor komen geregeld mensen in de problemen, omdat ze te weinig energie in de administratie stoppen. Daar willen wij graag een stokje voor steken, want wij weten hoeveel geld en problemen u kunt besparen door middel van goede boekhoudkundige hulp.

Wat doen onze accountant in Waddinxveen?

Voor alle ZZP’ers en ondernemers die een accountant in Waddinxveen zoeken een perfecte match aandragen. Wij vinden het namelijk van belang dat u uw tijd optimaal kunt gebruiken en inzetten om uw bedrijf te doen groeien.

Plan een telefonische afspraak.

Dagelijks voorzien wij ondernemers van informatie over boekhouding. Omdat we persoonlijk contact zeer belangrijk vinden, gaan wij vanuit ons administratiekantoor ook graag een gratis kennismakingsgesprek met u aan.

Vertel ons meer over het bedrijf of de onderneming, zodat wij de beste boekhouder binnen ons administratiekantoor of netwerk aan u kunnen koppelen.

Stel ons direct alle vragen over de administratie, het omgaan met de belastingdienst en andere onderwerpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam*

Meer dan 500 ondernemers kiezen al voor onze accountants.

– 15 jaar ervaring –

De Boekhouder Delft heeft mij veel tijd bespaard. Naast het beginnen van een nieuwe onderneming had ik weinig tijd voor administratieve lasten.

stars

Jeff Zwaan, ZZP'er

Ik ben jong begonnen met ondernemen in de horeca en ik deed eigenlijk alles altijd zelf. Totdat ik opeens ontzettend veel brieven van de belasting op mijn deurmat kreeg. Gelukkig heb ik toen meteen de keuze gemaakt om een goede boekhouder te zoeken en die heb ik ook zeer zeker gevonden!

stars

Jessica Vanhoor, Horeca onderneemster

Vorig jaar ben ik begonnen met dropshippen. Vandaag de dag heb ik 4 goedlopende online webshops. Gelukkig kan ik via deze boekhouder veel van het papierwerk doorsturen, zonder dat ik er veel tijd aan kwijt ben. De kosten haal je er dan ook makkelijk uit.

stars

Remco, Janssen

Welke financiële diensten bieden wij in Waddinxveen?

Wij helpen ZZP’ers en ondernemers met veel verschillende administratieve lasten, zoals de salarisadministratie, de financiële administratie, boekhouding voor starters en het maken van jaarrekeningen.

Weet u niet precies wat u nodig heeft, of wilt u meer weten over onze diensten? Stuur vrijblijvend een e-mail naar onze accounts in of bel ons direct op 085 06 00 771.

Wij werken met accountants in de hele regio Delft. Ook in Berkel en Rodenrijs, den Haag, Vlaardingen en Rotterdam werken wij met verschillende administratiekantoren samen.

Accountant Zoetermeer

Waarom u kiest voor onze accountant in Waddinxveen.

checkmark Altijd goed bereikbaar

checkmark Aandacht voor u en uw wensen

checkmark Persoonlijk contact

checkmark Transparant & eerlijk advies

checkmark Gespecialiseerd personeel

checkmark Overzichtelijke manier van werken

Veel gestelde vragen aan onze boekhouders.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een ondernemer om met een boekhouder in zee te gaan.2021-10-08T07:27:59+02:00

Natuurlijk zit er verschil tussen de boekhouding van een ZZP’er en die van een grotere onderneming. Bij het uitzoeken van een geschikte boekhouder kijken we daarom ook allereerst naar de hoeveelheid aan administratie en welk budget u voor handen heeft. Wij selecteren op basis van deze criteria een boekhouder of administratiekantoor in Zeist uit ons netwerk die het best bij uw wensen en benodigdheden past. De gemiddelde kosten zijn rond de € 1000 per jaar, exclusief BTW.

Hoe gaan jullie te werk?2021-10-09T19:37:29+02:00

We werken niet uitsluitend met offertes. In tegenstelling, wij zoeken liever het persoonlijke contact. Uit onze meer dan 15 jaar ervaring weten we hoe belangrijk het is om een goede band te hebben tussen boekhouder en ondernemer. Daarom gaan wij graag telefonisch het gesprek met u aan, zodat we op basis van uw behoeftes een kennismakingsgesprek kunnen inplannen tussen u en een boekhouder of administratiekantoor. Vaak zijn onze boekhouders overigens bereid om hiervoor op locatie te komen, mocht u niet in dezelfde stad wonen. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend.

  • STAP 1: Telefonisch contact
  • STAP 2: Kennismakingsgesprek
  • STAP 3: Bedenkingstijd
  • STAP 4: JA? Wij gaan voor u aan de slag
Hoe vaak moet ik btw-aangifte doen?2021-10-12T21:46:52+02:00

Dit kan verschillen; het is mogelijk dat u dit namelijk maandelijks, per kwartaal of op jaarbasis moet doen. De keuze wordt vastgesteld door de Belastingdienst. Onze boekhouders en accountants zorgen er in ieder geval voor dat dit voor u op tijd wordt gedaan, zodat u geen enkele deadline mist. Zo voorkomt u ook direct dat torenhoge boetes door verstreken aangiftetermijnen zich opstapelen.

Betaal ik bij jullie meer dan als ik direct naar een boekhouder stap?2021-10-06T14:27:37+02:00

In veel van de gevallen juist niet. Dit komt omdat wij een goede onderhandelingspositie hebben opgebouwd met boekhouders die werkzaam zijn in andere steden. Hierdoor zorgen wij altijd voor de beste en eerlijkste prijs voor onze klanten, ook al is deze partij wellicht niet direct met ons verbonden.

Werken jullie ook met offertes?2021-10-05T22:22:11+02:00

In principe sturen wij geen offertes voordat we telefonisch contact hebben gehad, omdat de tijd en de kosten voor het bijhouden van de administratie onwijs veel kan verschillen tussen verschillende ondernemingen. Neem daarom eerst contact met ons op, zodat wij op basis van uw verhaal het beste aanbod kunnen doen.

Ga naar de bovenkant