Boekhouding diensten2021-10-09T19:19:57+02:00

Boekhouding diensten in Delft

Ons administratiekantoor in Delft biedt u een groot netwerk aan professionele en uitmuntende boekhouders en accountants..

Wij brengen u in contact met onze boekhouders zodra we precies weten wat u nodig heeft.

Boekhouder zoeken?

boekhouder delft

Boekhouder MKB Delft

Ambitieuze ondernemers met een goedlopend bedrijf kunnen vaak op administratief niveau hulp gebruiken. Ben jij ondernemer in de provincie Utrecht en wil je de administratie op orde hebben? Wij koppelen je graag aan een boekhouder die hierin gespecialiseerd is.

Meer over boekhouden

salarisadministratie utrecht

Salarisadministratie uitbesteden

Als je personeel in dienst hebt, is het verstandig om ook de salarisadministratie uit te besteden. De ondernemers met wie wij samenwerken in het MKB segment hebben hier veel mee te maken. Hoe heb jij de salarisadministratie ingeregeld in jouw bedrijf?

Meer over salarisadministratie

administratie utrecht

Financiële administratie uitbesteden

De kernactiviteit van onze dienstverlening: onze boekhouders zetten zich in om jouw financiële administratie op orde te maken en je administratie helemaal te onderhouden. Dagelijks helpen wij ondernemers met het bijhouden van de omzetbelasting en de inkomstenbelasting.

Meer over financiële administratie uitbesteden

administratie utrecht

Jaarrekening laten maken

Het maken van jaarrekeningen is een taak die u het best over kunt laten aan een specialist. Wij vinden voor u een boekhouder binnen ons netwerk die de jaarrekening op een efficiënte en professionele wijze opstellen.

Meer over jaarrekening laten maken

Wij bellen terug.

Vertel ons wat u verwacht van een boekhouder, dan koppelen wij uw bedrijf aan de beste accountant of boekhouder in Utrecht.

Jouw naam*

Op zoek naar een boekhouder of accountant in Delft?

Het is niet altijd makkelijk voor ondernemers om in te schatten waar ze precies hulp bij nodig gaat aangaande de administratie.

Boekhouder Delft assisteert u bij al uw boekhoudvragen en helpt u aan een boekhouder of administratiekantoor die aan uw wensen voldoet.

Maatwerk financiële diensten

Zo nu en dan krijgen we wel eens een telefoontje of we ook andere diensten aanbieden. Het antwoord is hierop ja, want we helpen bijvoorbeeld ook mensen die dropshippen met boekhouding, we geven regelmatig zowel financieel als juridisch advies aan ondernemers en we helpen af en toe particulieren.

Weet u niet precies wat u nodig heeft, of wilt u meer weten over onze diensten? Stuur vrijblijvend een e-mail naar onze accounts in of bel ons direct op 085 06 00 771.

Meer dan 500 ondernemers kiezen al voor onze boekhouders.

– 15 jaar ervaring –

De Boekhouder Delft heeft mij veel tijd bespaard. Naast het beginnen van een nieuwe onderneming had ik weinig tijd voor administratieve lasten.

stars

Jeff Zwaan, ZZP'er

Ik ben jong begonnen met ondernemen in de horeca en ik deed eigenlijk alles altijd zelf. Totdat ik opeens ontzettend veel brieven van de belasting op mijn deurmat kreeg. Gelukkig heb ik toen meteen de keuze gemaakt om een goede boekhouder te zoeken en die heb ik ook zeer zeker gevonden!

stars

Jessica Vanhoor, Horeca onderneemster

Vorig jaar ben ik begonnen met dropshippen. Vandaag de dag heb ik 4 goedlopende online webshops. Gelukkig kan ik via deze boekhouder veel van het papierwerk doorsturen, zonder dat ik er veel tijd aan kwijt ben. De kosten haal je er dan ook makkelijk uit.

stars

Remco, Janssen

Veel gestelde vragen aan onze boekhouders.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een ondernemer om met een boekhouder in zee te gaan.2021-10-08T07:27:59+02:00

Natuurlijk zit er verschil tussen de boekhouding van een ZZP’er en die van een grotere onderneming. Bij het uitzoeken van een geschikte boekhouder kijken we daarom ook allereerst naar de hoeveelheid aan administratie en welk budget u voor handen heeft. Wij selecteren op basis van deze criteria een boekhouder of administratiekantoor in Zeist uit ons netwerk die het best bij uw wensen en benodigdheden past. De gemiddelde kosten zijn rond de € 1000 per jaar, exclusief BTW.

Hoe gaan jullie te werk?2021-10-09T19:37:29+02:00

We werken niet uitsluitend met offertes. In tegenstelling, wij zoeken liever het persoonlijke contact. Uit onze meer dan 15 jaar ervaring weten we hoe belangrijk het is om een goede band te hebben tussen boekhouder en ondernemer. Daarom gaan wij graag telefonisch het gesprek met u aan, zodat we op basis van uw behoeftes een kennismakingsgesprek kunnen inplannen tussen u en een boekhouder of administratiekantoor. Vaak zijn onze boekhouders overigens bereid om hiervoor op locatie te komen, mocht u niet in dezelfde stad wonen. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend.

  • STAP 1: Telefonisch contact
  • STAP 2: Kennismakingsgesprek
  • STAP 3: Bedenkingstijd
  • STAP 4: JA? Wij gaan voor u aan de slag
Hoe vaak moet ik btw-aangifte doen?2021-10-12T21:46:52+02:00

Dit kan verschillen; het is mogelijk dat u dit namelijk maandelijks, per kwartaal of op jaarbasis moet doen. De keuze wordt vastgesteld door de Belastingdienst. Onze boekhouders en accountants zorgen er in ieder geval voor dat dit voor u op tijd wordt gedaan, zodat u geen enkele deadline mist. Zo voorkomt u ook direct dat torenhoge boetes door verstreken aangiftetermijnen zich opstapelen.

Betaal ik bij jullie meer dan als ik direct naar een boekhouder stap?2021-10-06T14:27:37+02:00

In veel van de gevallen juist niet. Dit komt omdat wij een goede onderhandelingspositie hebben opgebouwd met boekhouders die werkzaam zijn in andere steden. Hierdoor zorgen wij altijd voor de beste en eerlijkste prijs voor onze klanten, ook al is deze partij wellicht niet direct met ons verbonden.

Werken jullie ook met offertes?2021-10-05T22:22:11+02:00

In principe sturen wij geen offertes voordat we telefonisch contact hebben gehad, omdat de tijd en de kosten voor het bijhouden van de administratie onwijs veel kan verschillen tussen verschillende ondernemingen. Neem daarom eerst contact met ons op, zodat wij op basis van uw verhaal het beste aanbod kunnen doen.

Go to Top