Accountant
in Delft

Op zoek naar een accountant voor uw bedrijf? Boekhouder Delft helpt jaarlijks honderden ondernemers met de salaris administratie en financiële administratie door onze klanten te koppelen aan accountants uit ons netwerk in de regio Delft.

Het is fijn om geholpen te worden met de administratieve taken door een ervaren accountant. Onze boekhouding experts zijn niet alleen goed in het bijhouden van het papierwerk; ze geven ook graag financieel advies.

Omdat wij persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan zult u merken dat de accountant waar u mee samenwerkt een vertrouwenspersoon wordt. Vragen over de Belastingdienst, het aannemen van nieuwe werknemers, het beginnen van een vennootschap… Onze boekhoudkundige specialisten staan elke werkdag weer voor u klaar!

Boekhouder zoeken?

De missie van onze accountants

Het helpen van ondernemers vinden wij het allerleukste. Wij hebben namelijk zeer veel respect voor eenieder die zichzelf in het diepe durft te gooien.

Kom uit uw comfortzone en ga ervoor! Samen maken wij het ondernemen een feest! Angst schuilt in elke ondernemer en dat is graag iets waar we u ook bij helpen. Wij helpen u als professionele accountant groeien van starter tot een echte ondernemer!

Ook met vragen over de KVK-registratie, openen van een zakelijke rekening en de startersaftrek van de Belastingdienst bent u bij ons aan het juiste adres. Geen vraag is ons te gek, dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Kosten accountant Delft?

De kosten van een accountant zijn bij veel administratiekantoren nogal verschillend. In onze ervaring en uit verschillende bronnen schatten wij dat de prijzen tussen 100, – euro en 300,- euro per maand liggen. U merkt het waarschijnlijk al, maar de kosten kunnen dus zeer verschillen.

Bij een eenmanszaak liggen de kosten normaal gesproken aan de lagere kant van onze schatting.

In ons allereerste contactmoment bekijken we samen welke diensten u nodig heeft voor uw nieuwe onderneming. Op basis van dit gesprek zoeken we samen een boekhouder of accountant binnen ons netwerk die past bij uw werkzaamheden en uw budget.

Wij bellen u terug.

Vertel ons wat u verwacht van een accountant, dan koppelen wij u aan de beste.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam*

Onze accountancy diensten voor ondernemers

Als ondernemer heeft u hoogstwaarschijnlijk niet direct personeel in dienst. De salarisadministratie uitbesteden is dus vaak niet direct nodig.

Echter het uitbesteden van de financiële administratie – zowel de omzetbelasting (BTW) en de inkomstenbelasting – is wel verstandig. Zo voorkomt u boetes van de Belastingdienst en krijgt u de juiste bedragen teruggestort.

Dit is ook wat we vaak tegen onze klanten zeggen: fouten in de administratie kost u geld, terwijl het in de hand nemen van een accountant u juist geld bespaard.

Waarom u voor onze accountants kiest als professionele ondernemer in Delft?

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij al ontzettende veel ondernemers geholpen met het bijhouden van de administratie. Naast onze administratieve diensten spelen onze accountants ook een adviserende en begeleidende rol.

U kunt altijd contact met ze opnemen – of dit nu per mail of telefoon is, om vragen te stellen over het beginnen van uw onderneming.

Veel van onze klanten geven aan dat ze dit persoonlijke contact onwijs prettig vinden, omdat ze daadwerkelijk het gevoel hebben dat ze worden geholpen.

Daarnaast werken wij met de technologie die het best bij u past. Wilt u de nieuwste boekhoudsoftware gebruiken, of heeft u liever alles schriftelijk uitgeprint? Onze accountants houden 100% rekening met uw wensen. Precies zoals het hoort!

Hoe worden de privacy rechten van uw onderneming beschermd?

Voor het beheren en verwerken van privacygevoelige gegevens zoals de salarisadministratie bestaan wettelijke afspraken. De accountants van ons administratiekantoor moet hieraan voldoen en doet dit dan ook met uiterste inspanning. Wij begrijpen dat de privacy van uw personeel extreem belangrijk is en doen er alles aan om u daarin te helpen. Onze boekhouders houden zich strikt aan de wettelijk bepaalde bewaartermijnen en controleren geregeld de gegevens op inbraakgevaren.

Meer dan 500 ondernemers kiezen al voor onze boekhouders.

– 15 jaar ervaring –

De Boekhouder Delft heeft mij veel tijd bespaard. Naast het beginnen van een nieuwe onderneming had ik weinig tijd voor administratieve lasten.

stars

Jeff Zwaan, ZZP'er

Ik ben jong begonnen met ondernemen in de horeca en ik deed eigenlijk alles altijd zelf. Totdat ik opeens ontzettend veel brieven van de belasting op mijn deurmat kreeg. Gelukkig heb ik toen meteen de keuze gemaakt om een goede boekhouder te zoeken en die heb ik ook zeer zeker gevonden!

stars

Jessica Vanhoor, Horeca onderneemster

Vorig jaar ben ik begonnen met dropshippen. Vandaag de dag heb ik 4 goedlopende online webshops. Gelukkig kan ik via deze boekhouder veel van het papierwerk doorsturen, zonder dat ik er veel tijd aan kwijt ben. De kosten haal je er dan ook makkelijk uit.

stars

Remco, Janssen

Plan een telefonische afspraak.

Dagelijks voorzien wij ondernemers van informatie over boekhouding. Omdat we persoonlijk contact zeer belangrijk vinden, gaan wij vanuit ons administratiekantoor ook graag een gratis kennismakingsgesprek met u aan.

Vertel ons meer over het bedrijf of de onderneming, zodat wij de beste boekhouder binnen ons administratiekantoor of netwerk aan u kunnen koppelen.

Stel ons direct alle vragen over de administratie, het omgaan met de belastingdienst en andere onderwerpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam*